Kom in the mood voor ScratchJazz Festival in Grenswerk!

Op vrijdag 14 juni aanstaande wordt in de Glenn Corneille Aula van College Den Hulster door meneer Perree aan alle leerlingen die een muziekinstrument bespelen een uitleg geven over de Scratch Jazz Workshops die later die jaar gehouden zullen worden in Grenswerk. Het tijdstip voor deze uitleg wordt later bekendgemaakt aan de leerlingen. Zo kunnen de muzikale leerlingen van onze school vast in the mood komen voor dit muzikaal spektakel.

ScratchJazz is een coaching traject van OGVO in samenwerking met de Venlose Muziekscholen en laat leerlingen, door middel van workshops, kennismaken met jazz op verschillende manieren. De leerlingen zullen worden begeleid door professionele coaches met als eindresultaat een optreden in Grenswerk.

jazz