Dinsdag 14 mei heeft een groot gedeelte van de leerlingen van de brugklassen van "Design & Technology" een bezoekje gebracht aan "VDL Nedcar" in Born. Hier hebben ze kunnen zien hoe de BMW Mini en de X1 worden gemaakt. De fantastische techniek en productielijnen die daar binnen te vinden zijn, werden door de leerlingen geassocieerd met pretparken en achtbanen.

Nedcar heeft normaal zijn deuren gesloten voor publiek. Gelukkig ziet het management daar ook het belang van in, om contact te hebben tussen onderwijs en het bedrijfsleven. Nedcar wilde daarom ook graag éénmalig een bijdrage leveren aan de kennismaking van deze D&T leerlingen. Om samen te kijken in de spectaculaire beroepenwereld van techniek.

Een fantastische excursie, met als cadeautje voor Nedcar enkele ontwerptekeningen van "De nieuwe robot" voor Nedcar.

vdl VDL Nedcar Lakstraat

vdl Binnenkijken bij VDL Ned