College Den Hulster organiseert jaarlijks i.s.m. VVN afdeling Venlo, het verkeersexamen voor leerlingen uit groep 7 van scholen in de gemeente Venlo die zich daarvoor hebben aangemeld.

De fietsverkeersexamens voor leerlingen uit groep 7 van bijna alle Tegelse en Venlose basisscholen zijn op 15 - 16 en 17 april 2019 weer gehouden. SO Talentencampus, Taal en Llent, Groeneveld, Martinus, St. Jozefschool, Maasveld, Talentencampus, Nova Montessori, Toermalijn, School aan de vijver, Passepartout, Impuls, Sterrepad 't Ven, Zuidstroom, SBO Talentencampus, Koperwiek, Kleurrijk, Willibrordus, De Meule en Al Andalous waren van de partij.

IMG 2068

De posten.
Dit schooljaar hebben 19 leerlingen van 4 Havo/5Vwo zich opgegeven om deel te nemen aan het verkeersexamen-project. Hierdoor konden we 9 posten uitzetten. De posten stonden op de “gevaarlijkste” plaatsen op de route. Ze controleerden de handelingen die de kinderen moesten verrichten. Denk aan: hand uitsteken, voorsorteren, stoppen voor rood licht, voorrang verlenen…De posten hebben ook dit jaar weer een prima prestatie geleverd. Een zeer goede samenwerking tussen de posten, coördinator van VVN, Vrijwilligers Veilig Verkeer Nederland. Alle leerlingen zijn op een veilige manier vertrokken en teruggekomen van hun spannende examen.

De coördinator van College Den Hulster moest helaas verstek laten gaan i.v.m. een ernstige ziekte. We wensen hem veel beterschap. De coördinator VVN heeft zijn taak overgenomen.

Lees HIER het complete uitgebreide artikel.

IMG 2098

IMG 2069 IMG 2070 IMG 2076 IMG 2077 IMG 2079 IMG 2082   IMG 2101 IMG 2102 IMG 2109 IMG 2110 IMG 2111