Welke OGVO-leerlingen hebben het beste profielwerkstuk gemaakt? Dat werd maandagavond 15 april bekend gemaakt door een deskundige jury in de Venlose Maaspoort. De deelnemers waren leerlingen van het Blariacumcollege, Valuascollege en College Den Hulster.

De uitslag van de OGVO-wedstrijd volgens de jury: (€ 250,-)
Winnaar havo: Nieke Heijnsdijk (VLC) Geluk in Venlo
Winnaar vwo: Bart Smedts (BLC) Het effect van humor in de reclame

Publieksprijs: (€ 100,-)
Winnaar havo: Nieke Heijnsdijk (VLC)
Winnaar vwo: Dennis Peters en Job Verkoelen (CDH) Laser tag systeem
College Den Hulster feliciteert alle deelnemers in het algemeen en de winnaars in het bijzonder. Een speciale felicitatie aan Dennis Peters en Job Verkoelen van onze eigen campus voor het behalen van de publieksprijs.

Het profielwerkstuk is een praktische, verplichte opdracht voor leerlingen in de laatste klas havo en vwo en maakt deel uit van het schoolexamen. Met deze sportieve wedstrijd wil OGVO het profielwerkstuk meer laten zijn dan alleen een verplicht onderdeel en wil leerlingen extra uitdagen en motiveren.

De jury bestond uit Loes Keijsers, Venloos voorname vrouw 2018; Geja Olijnsma, directeur bibliotheek Venlo; Peter Thissen, voorzitter ondernemend Venlo en Roy Palmen, voorzitter College van Bestuur OGVO.

de finalisten na de prijsuitreiking