Op dinsdag 12 maart vindt op College Den Hulster de aftrap voor de nieuwe PWS-lichting (4H en 5V) én de afsluiting van de huidige PWS-lichting middels de posterpresentatie plaats. PWS staat voor Profielwerkstuk. In het 7e uur zullen de leerlingen uit 4H en 5V een informatiebijeenkomst hebben in OLC 3 waarin zij alle informatie krijgen over het PWS. Na deze informatieronde gaan deze leerlingen naar de aula om te posters van de huidige groep te bekijken en te beoordelen.
In het 7e uur gaan de 5H- en 6V leerlingen hun posters een plekje geven in de aula. Om 15.30 uur zullen de begeleidende docenten de posters komen beoordelen en komen ook de leerlingen uit 4H en 5V de posters te bekijken.
De beoordeling van de poster is de laatste beoordeling in het PWS-traject. Hierna zal het definitieve eindcijfer voor het PWS bepaald worden door de begeleidende docent. Dit cijfer komt in het combinatiecijfer (met maatschappijleer en ckv) rechtstreeks op het diploma. Een spannende en enerverende dag dus. Succes aan alle leerlingen die betrokken zijn bij het PWS.

logo pws