Wat een schitterende poster is er gemaakt om de English Night 2019 aan te kondigen. Op Donderdag 14 februari 2019 vanaf 19.30 uur is er dus weer een English Night in de Glenn Corneille Aula van onze school en dat belooft veel goeds. Het is overigens al de veertiende keer dat dit Engels festijn wordt georganiseerd. Wat is English Night precies?

English Night is a theatre show in which students and staff recite poetry, read prose, play music, hold speeches and presentations, show films, sing, dance and act. The language is, of course, English. Everything will be held in an informal club atmosphere with drinks and discussion between the acts.

De organisatie hoopt op de aanwezigheid van veel ouders, opa's en oma's, docenten, leerlingen en vriendjes en vriendinnen.

See you at English Night 2019

Poster English Night 2019