‘In Gesprek’: hoe communiceer je met pubers?

5 februari 2019 van 18.45-21.00 uur

comm met pubers

Op 5 februari 2019 organiseren de gezamenlijke ouderraden van het Blariacumcollege, College
Den Hulster en het Valuascollege een interactieve thema-avond ‘In Gesprek: hoe communiceer je met pubers?’ voor alle ouders van de drie campussen. Deze avond vindt plaats in de aula van het Blariacumcollege. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Praten met pubers kan pittig zijn. Hoe blijf je in contact met je puberende zoon of dochter als je kind liegt, onbeleefd is, zich slecht kan beheersen of alleen met zichzelf bezig is? Je wilt graag dat je kind zélf bedenkt wat goed voor hem of haar is. Maar hoe kun je hier als ouder bij helpen? En waarom zijn deze ‘gedragsnormen’ zo belangrijk? Theatergroep PlayBack helpt ouders een open gesprek te voeren met eigenzinnige pubers.
De thema-avond ‘In Gesprek’ wordt een feest der herkenning voor elk gezin met pubers, maar bovenal een relevante en informatieve thema-avond gericht op de communicatie tussen ouders en kind. 
Kijk voor meer informatie op www.tgplayback.nl/ingesprek 

92% van de ouders die eerder ouderavonden bezochten van PlayBack, geven aan dat zij handvatten kregen voor een open gesprek met hun kind.

Voorafgaand aan de voorstelling zullen diverse organisaties uit de regio voor u klaar staan in een informatiemarkt.

Meld je hier aan
Wij nodigen u van harte uit om de thema-avond In Gesprek bij te wonen.
Aanmelden kan door HIER te klikken. Dit kan tot uiterlijk 25 januari 2019.