Net als vorig jaar gaat mevrouw Laarakker weer bijlessen opstarten voor leerlingen van klas 1 en 2 HV. Onderbouwleerlingen die bijles willen hebben en bovenbouwleerlingen die bijlessen willen geven kunnen zich melden bij mevrouw Laarakker via haar mailadres. Inmiddels heeft een aantal leerlingen uit de bovenbouw zich al aangemeld als gever van bijlessen in de diverse vakken.

Het werkt als volgt: een wekelijkse (of twee-wekelijkse) bijles van een uur. Hiervoor betaalt de onderbouwleerling per les een kleine bijdrage van €5 per uur. Dit bedrag is geheel voor de leerling die de bijles geeft. Opgeven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

bijles laarakker