Alle leerlingen van de klassen 2DA, 2BA, 2BB en 2BVH wonen maandag 12 november 2018 de jaarlijkse voorstelling ”Little Victorians” van de Phileas Fogg Theatre Company bij. Tijdens deze interactieve voorstelling beelden Britse acteurs samen met onze leerlingen in het Engels uit hoe het was om in de 19e eeuw in Engeland kind te zijn. De keerzijde van Dickens’ romantiek dus.

Alle familieleden van deze leerlingen zijn uitgenodigd om te komen kijken naar de voorstelling maar ook vriendjes en vriendinnetje zijn van harte welkom op College Den Hulster. Iedereen is dus welkom om te komen genieten van deze mooie show, voor en door leerlingen. Des te meer publiek des te leuker wordt de voorstelling!

”Little Victorians” is een vast onderdeel van het TTO-programma. De show voor 2BA + 2BVH begint om 17.00 uur en voor 2BB + 2DA om 19.30 uur.

little victorians