De eerste voorstelling van de Hulster Movies komt er weer aan. De grote Glenn Corneille Aula zal dan weer worden omgetoverd tot een grote sfeervolle bioscoop met als doel een leuke, gezellige filmavond samen met klasgenoten te beleven. Vanaf 1978 organiseert de Hulster Movies ieder schooljaar tien filmavonden voor brugklassers en tweedeklassers. Deze voorstellingen vinden plaats op 10 vrijdagavonden en beginnen om 19.00 uur. De films worden digitaal vertoond op een schitterend professioneel scherm van liefst 15m2 met een super geluidsinstallatie die garant staat voor een fantastisch Dolby Digital Surround Sound effect.

De kracht van het langdurige succes van de Hulster Movies zit gedeeltelijk in het gegeven dat de avond steevast door oudere leerlingen wordt georganiseerd. Bij de samenstelling van het programma luistert de organisatie altijd goed naar wat de meeste leerlingen leuke films vinden: humor, actie, spanning! Er zijn twee voorwaarden verbonden aan een leuke bioscoopavond op College Den Hulster. De filmavonden zijn uitsluitend voor abonnementhouders toegankelijk en de films zijn geschikt voor publiek van twaalf jaar en ouder.

Wil jij ook naar de Hulster Movies? Binnenkort deelt jouw mentor inschrijfformulieren uit. Kun je niet wachten, dan klik hier. Dan kun je nu al het formulier invullen en bij je mentor inleveren. Dan zit je zeker eerste rang bij de Hulster Movies.

hulster movies