Sportbureau den Hulster introduceert gezonderdagen

Ook dit schooljaar is het sportbureau op college den Hulster weer druk bezig invulling te geven aan de OGVO lifestyle visie. Middels deze visie willen we leerlingen en werknemers bewust maken van een gezonde leefstijl. De visie richt zich naast sport en bewegen natuurlijk ook op voeding en bewustwordingsacties over voeding.

In het kader van deze lifestyle visie introduceren we dit jaar de “gezonderdagen. Op deze gezonderdagen (1x per maand) zetten we alles in het teken van een gezonde leefstijl. Zo zullen er extra sport en beweegactiviteiten zijn tijdens de pauzes. Zullen we gratis gezonde producten aanbieden (denk hierbij aan fruit, groente, smooties, salades enz.) en zullen we proberen leerlingen en werknemers bewust proberen te maken van gezonde en ongezonde voeding. De eerst gezonderdag zal zijn op donderdag 15 November.

Ook gedurende de rest van het schooljaar zullen we proberen op verschillende manieren extra beweegactiviteiten te organiseren. Zo zullen er op de donderdagen tijdens de grote pauzes pauzespelen georganiseerd worden. De pauzespelen worden georganiseerd door de studenten van de fontys die stage lopen binnen het sportbureau van college den Hulster (zie foto).

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van de lifestyle visie volg dan het Instagram account college den Hulster sport. Voor vragen kun je terecht bij Freek Thoone; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stagiaires college den Hulster 450 x 600

gezonderdagen