Op woensdag 3 oktober om 15:00 uur bezoeken de brugklassers havo-vwo de musical 'Afblijven' in Theater De Maaspoort. In totaal 198 leerlingen. De mentoren zullen meegaan als begeleiders.

‘Afblijven’ vertelt het aangrijpende verhaal van Melissa die niets liever doet dan dansen.
Ze mag auditie doen voor een videoclip van een bekende artiest en daar wordt ze ook nog eens voor aangenomen! Prachtig vindt ze het, de wereld van muziek en dans. Maar dan komt ze in aanraking met drugs.
Drugs die haar over een dood punt heen helpen. Drugs die ervoor zorgen dat ze meer durft.
Drugs die bijna haar ondergang worden. Maar daar is ook nog Jordi, smoorverliefd op Melissa en bereid om zelf in de problemen te komen om haar uit de ellende te halen. En of dat lukt? ‘Afblijven’ is een indrukwekkende voorstelling over het overwinnen van tienerangsten, het behouden van durf en het nemen van een volgende stap in je leven.

Affiche AfblijvenLR