TopSportTalentleerling van College Den Hulster Jill Wanten heeft de afgelopen drie weken een aantal uitstekende prestaties neergezet. Zo liep Jill op 26-8 de top tien binnen tijdens de C spelen, het officieuze NK, te Amsterdam. Ze stond ingeschreven met een dertiende tijd en met een stevige wind was het een pittige wedstrijd. De laatste ronde lukte het haar om nog twee atletes te passeren. Een mooie negende plaats was het resultaat op de 1500 meter. Vervolgens heeft Jill deelgenomen aan de Zuid Nederlandse Kampioenschappen te Best. Daar verdiende ze een podiumplek. Ze startte bij de meisjes junioren B op de 800 meter en dat was een klasse hoger dan normaal. Het was succesvol. Jill liep een nieuw pr en een nieuw clubrecord. En ze mocht ook nog eens de bronzen plak in ontvangst nemen. Vervolgens mocht Jill ook het podium betreden tijdens de Limburgse kampioenschappen te Venray. Na een kwakkelend weekje (verkouden) stond Jill toch aan de start op de 800 meter. Ze behaalde de zilveren plak, maar dat was nog niet genoeg. Jill haalde op de 1500 meter een gouden plak.

Jill, fantastisch gedaan. Proficiat.

jill wanten 462 x 600