Alle brugklassen van het OGVO ((Blariacum, Valuas en College Den Hulster) zullen op vrijdag 29 juni deel gaan nemen aan de jaarlijkse UrbanCityGames.
Tijdens die dag zullen de leerlingen aan verschillende sporten deel kunnen nemen. Vooraf dienen de leerlingen zich op te geven via een Google-forms formulier. De link die nodig is om je op te geven is via de mail verstuurd aan jullie en jullie ouder(s)/ verzorger(s).

De dag zelf is ingedeeld in drie verschillende delen. Als leerling neem je deel aan één van de drie delen. Je bent dus niet de hele dag ingedeeld. De indeling is per klas verschillend. Let dus goed op wanneer je verwacht wordt! Alle onderdelen zullen plaatsvinden op Vrijenbroek. Denk daarbij aan dansen, beachsporten, (kick-)boksen, klimmen, obstakelparcours, spelsporten en vele andere sporten. Het is een programma waar iedereen zeker voldoende uitdagingen heeft. De fietsen dien je op de parkeerplaats net buiten het sportpark te plaatsen. Bij vragen kun je contact opnemen met je LO-docent.

Iedereen veel sportief plezier gewenst op 29 juni.

urbancitygames2018