2DT bezoekt Greenyard in het kader van procestechniek en duurzaamheid.

Deze week brengen de Design & Technology leerlingen van klas 2 een bezoek aan GreenYard in Velden. Een bedrijf dat duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan en daarmee perfect aansluit op het project waar de leerlingen momenteel aan werken.
Bij Greenyard kunnen de leerlingen zien, hoe champignons worden ingeblikt en hoe het productieproces daaromheen in zijn werk gaat. Met de juiste kledij mochten ze zelfs tot vlakbij de machines.
Erg interessant om te zien hoe zoiets gaat natuurlijk, maar daarnaast is het ook een heel duidelijk voorbeeld van beroepen in de wereld van de procestechniek, een bedrijfstak waar veel werk in te vinden is.
Zowel voor de leerlingen als voor het bedrijf dus een zeer succesvolle excursie.