e team

De voorbereidingen voor English Night 2018 op 14 juni komen langzaam op gang. Er is dit jaar gekozen voor een andere aanpak. Veel nieuwe acts (alle TTO-brugklassers doen mee), deelname van nog meer docenten (samen met leerlingen) en er is ook een nieuw succesvol E-team opgericht. Dit E-team zorgt voor de organisatie en regeling van English Night en bestaat uit een groep leerlingen die zich hebben opgegeven om mee te denken en mee te organiseren. Afgelopen vrijdag zijn de eerste, veelbelovende audities geweest en de organisatie heeft al aardig wat fantastische acts gezien en gehoord. Dat belooft dus wat op 14 juni in de Glenn Corneille Aula van College Den Hulster.
Ouders, broers, zussen, familie, vrienden collega's, iedereen is welkom om 14 juni een mooie show te komen bekijken. Zet het dus maar snel in je agenda.