Donderdag 5 april ontvingen alle deelnemers van leertraject JAS (Junior Assistent Sfeerkeeper) hun eerste of tweede certificaat. Dit jaar was er een primeur, want ook op College Den Hulster werd dit leertraject aangeboden. Vijf leerlingen van College Den Hulster en één gastleerling vanuit vso de Wijnberg waren in het bijzijn van hun teamleider en desbetreffende directie vorige week donderdag op het Blariacumcollege aanwezig om hun welverdiende certificaat in ontvangst te nemen. Daarnaast waren er diverse trotse ouders die dit mooie moment hebben vastgelegd op hun smartphone, maar bovenal zijn de blije gezichtjes van alle deelnemers hetgeen waar het allemaal om draait. Een groot chapeau aan het gehele team van sfeerkeepers.

IMG 2238 sfeerkeepers jas