Leerling Rens Titulaer van College Den Hulster is dinsdag 10 april niet in de prijzen gevallen tijdens de finale van de Junior Speaking Contest in Amersfoort. Dat is een wedstrijd waarbij scholieren van de tweede en derde klas een speech geven in het Engels. Rens was de enige Limburgse scholier die zich voor deze wedstrijd had geplaatst.

In twee categorie├źn streden er in totaal acht deelnemers. Thema van de wedstrijd was 'Living my fantasy'. Daar waar in de voorrondes de meeste concurrenten een betoog hielden over hun eigen fantasie, gaf Rens er een filosofische draai aan. Die insteek en zijn goede taalbeheersing geven hem volgens eigen zeggen een goede kans om de wedstrijd te winnen bij de tweedeklassers. Uiteindelijk is Rens gedeeld derde geworden. Rens, van harte proficiat. je hebt het hartstikke goed gedaan en de eer van Venlo en Limburg hoog gehouden.

rens