Ongewoon Hoogbegaafd nieuws

In samenwerking met basisschool Extralent, basisschool Natuurlijk en College Den Hulster organiseert Den Anker Didactiek & (Kinder)Coaching uit Baarlo de filmvoorstelling van de documentaire Ongewoon Hoogbegaafd.

Een indringende documentaire over zes hoogbegaafde kinderen. Er wordt met de kinderen zelf gesproken, maar ook met hun ouders en leerkrachten en met experts op het gebied van hoogbegaafdheid. Aan bod komen onderwerpen als versnellen, onderpresteren, depressie, jong naar het VO, verrijken, verdiepen, thuiszitters en thuisonderwijs.

Deze film zal op donderdag 22 maart 2018 te zien zijn op College Den Hulster in Venlo.
Aanvang 19.00 uur - we sluiten rond 20.30 uur af met een informeel samenzijn waarbij gelegenheid is om vragen te stellen.

Kosten kaartjes
In de voorverkoop: 5 euro
Aan de kassa (gaat om 18.30 uur open): 6 euro
Kinderen en jongeren t/m 18 jaar mogen gratis meekomen

Kaartverkoop start op 8 maart 2018!

Waar?

• Tijdens schooltijden bij de front office van Den Hulster in Venlo
  • Tussen 8.15 uur en 9.15 uur vooraan in het gebouw van basisschool Extralent en Natuurlijk in Blerick
  • Op afspraak bij Den Anker Didactiek & (Kinder)Coaching in Baarlo (06-10760770)