1, 2 en 3 februari waren de Kies Techniek dagen bij College Den Hulster. Ook Design & Technology deed hier weer aan mee.

Omdat de leerlingen uit groep 7 en 8 tijdens Kies Techniek in een overweldigend pretpark van techniek belanden, wilde wij bij Design & Technology even benadrukken dat de kinderen in de toekomst daadwerkelijk echt kunnen gaan uitmaken van deze interessante wereld vol techniek.

De kinderen werden bij de afdeling Design & Technology op de foto gezet met een "super hippe" polaroid camera, waarna ze de (nog heel even blanco) foto mee kregen en hem, in hun ogen vaak op magische wijze, zagen veranderen in een leuke foto van zichzelf!

Hiervoor maakte ze op een simpele manier ook nog een fotohoudertje door een flessendop te recyclen en te veranderen in een fotolijstje van een "leerling in de dop."

Drie hele leuke dagen met een heleboel polaroidfotootjes, dopjes en krokodillenklemmetjes.

Kies Techniek DT1 Kies Techniek DT4

Kies Techniek DT2