Proeflessen

Beste leerling van groep acht,

Je hebt je opgegeven voor onze proeflessenmiddag van komende woensdag 30 januari.

Vanaf 13.40 uur ben je welkom bij de hoofdingang van onze school bij de rotonde aan de Hagerhofweg.

Je begrijpt dat het een hele organisatie is om alles vlekkeloos te laten verlopen, want er komen meer dan 200 kinderen!
Voor de ouders is er een apart programma met een stuk informatie en een rondleiding. Ook zal hier genoeg ruimte zijn om vragen te stellen.

De fietsen worden voor de aula naast elkaar gezet en vervolgens loop je de school in. Hier word je verwelkomd door enkele leerlingen en docenten.

We komen allemaal samen in de aula. Hier hangen acht platen aan de wand waar alle basisscholen op staan geschreven (zie bijlage voor de indeling van de tafels).
Je zoekt jouw school op en je meldt je bij de tafel. Vervolgens brengt een leerling je naar het leslokaal waar je je eerste les krijgt.

Het doel van deze proeflessenmiddag is jou een beeld te geven wat College Den Hulster betekent voor leerlingen: een school waar je les krijgt, maar ook een school waar je de mogelijkheid hebt om ook andere talenten te ontwikkelen, zoals sport, muziek, dans, enzovoorts.

Je hoeft geen pen en papier mee te nemen, daar zorgen wij voor. Het programma is rond 15.30 à 15.45 uur afgelopen.

We maken er samen een leuke en leerzame middag van.
Tot woensdag!

Met vriendelijke groet,