Het gala van College Den Hulster zal dit jaar plaatsvinden op vrijdag 1 juni. Een absoluut hoogtepunt voor eindexamenleerlingen van alle afdelingen van onze school omdat dan de middelbare schooltijd officieus wordt afgesloten met een chique en spetterend feest op een originele locatie in de binnenstad van Venlo. De galacommissie heeft nog aardig wat centjes nodig om dit gala tot in de puntjes te kunnen verzorgen. Daarom zal op donderdagavond 1 februari rond de klok van 18.00 uur in de Glenn Corneille Aula van College Den Hulster een benefietdiner worden georganiseerd door leerlingen voor ouders van leerlingen van College Den Hulster. Docenten, familieleden en andere geïnteresseerden zijn uiteraard ook meer dan welkom om aan te schuiven aan de eettafel.

Deelnemers aan dit diner betalen 17,50 euro voor een driegangendiner en daar komt het overgrote deel van terecht in de 'galapot' zodat er flink kan worden uitgepakt op 1 juni. Allemaal komen dus!

Het diner is dus op 1 februari en via onderstaande link kun je opgeven met hoeveel personen je komt genieten van spijs en drank. Reserveren is erg eenvoudig.

Dineren voor een goed doel, er zijn ergere straffen! Smakelijk eten allemaal.

gala18