Binnen de Onderwijsgemeenschap Venlo en Omstreken wordt gebruik gemaakt van Chromebooks binnen de onderwijsleersituaties. Omdat wij, als College Den Hulster, het belangrijk vinden dat ouders op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen, worden alle ouders via de inmiddels verstuurde brief (zie bijlage) uitgenodigd voor een informatiebijeenkomst op dinsdag 30 januari in de Glenn Corneille Aula van onze school. De inloop vindt plaats vanaf 19.15 uur en om 19.30 uur gaat de informatiebijeenkomst van start. Tijdens deze bijeenkomst zullen alle ouders worden geïnformeerd over de huidige stand van zaken en zullen ouders ervaren op welke manieren de Chromebooks binnen de onderwijsleersituaties van zoon/dochter worden ingezet. Daarnaast wordt er een presentatie gegeven ten aanzien van de module mediawijsheid, die aan het begin van het nieuwe jaar aan de huidige eerste- en tweedeklassers zal worden aangeboden.

Klik hier voor de uitnodiging en het aanmeldingsformulier.

chromebooks