Ook dit jaar organiseert College Den Hulster in de week vóór Kerstmis een Goede Doelen Week. Hieraan doen alle leerlingen van onze school mee. Doelstelling van deze week is leerlingen met elkaar tot creatieve ideeën en activiteiten te laten komen om zo samen iets voor de minder bedeelde medemens te betekenen.

We gaan vanaf maandag 18 december tal van activiteiten organiseren, waarmee we zoveel mogelijk donaties willen ophalen. De gehele opbrengst gaat naar de 3FM actie ‘Serious Request’, waar men zich dit jaar inzet t.b.v. slachtoffers van zogenaamde ‘stille rampen’.

Gedurende de gehele week zullen de volgende acties lopen:

• Statiegeldflessen inleveren op school. Leerlingen kunnen dagelijks lege flessen met statiegeld meenemen naar school. Dat mogen ook ‘Duitse’ flessen zijn;
  • Verkoop van loten voor de kerstloterij voor 1 euro per stuk (mooie geldprijzen);
  • Plaatjes draaien in de aula tegen een vergoeding.

Op donderdagavond 21 december wordt een kerstmusical, De sneeuwkoningin, opgevoerd door diverse leerlingen uit verschillende klassen. Wij verwelkomen iedereen graag die avond. Dus leerlingen, ouders, familieleden, vrienden en buren. Iedereen is welkom. De toegang is gratis, maar bij de deur zal wel de mogelijkheid worden geboden om een vrijwillige donatie t.b.v. het goede doel te geven. De musical begint om 19.00 uur en vindt plaats in de Glenn Corneille Aula van onze school.

Op vrijdagmorgen 22 december zullen diverse klassen eigen dagactiviteiten ontplooien, in samenwerking met hun mentor. Ook zal er weer een kerstmarkt worden gehouden in de aula. Die begint om 10.30 uur en loopt tot 12.00 uur. Tijdens deze gevarieerde markt zullen eigen creaties en diverse lekkernijen worden verkocht. Die ochtend vindt eveneens de trekking van de kerstloterij plaats. Ook hier is iedereen van harte voor uitgenodigd. Laten we hopen dat iedereen spontaan meedoet met deze Goede Doelen Week!

seriousrequest