VVV-Venlo en College Den Hulster vormen al jarenlang een perfecte combinatie. Dat kunnen we als LOOT-school zien aan de honderden TopSport Talenten die de afgelopen jaren op de velden van VVV hebben rondgelopen of nog steeds actief zijn in de Koel of inmiddels in andere stadions. De LOOT-status zorgt ervoor dat leerlingen uit geheel Noord- en Midden-Limburg op onze school zitten. Van Boxmeer in Brabant tot dorpen diep onder Roermond. Op initiatief van Rob Bucholz en met goedkeuring van VVV-Venlo roept College Den Hulster alle leerlingen die woonachtig zijn in de volgende dorpen op om op regelmatige basis wedstrijdposters te verspreiden in winkels en andere veelbezochte locaties in de dorpskernen van Maasbree, Velden, Arcen, Belfeld, Reuver, Swalmen, Roermond, Well, Wellerlooi, Gennep, Kessel, Horst, Sevenum, Grubbenvorst, Venray, Lottum, Broekhuizenvorst, Meerlo, Wanssum en Meijel. 

Dat hoeven natuurlijk niet alleen maar LOOT-leerlingen te zijn maar eigenlijk alle leerlingen of personeelsleden van College Den Hulster met een kloppend VVV-hart.
Stuur bij interesse een kort mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alles op CDH is VVV....

vvv poster