Jouw mening telt!

Wie zijn wij?

De leerlingenraad is een groep leerlingen die één à twee keer per maand vergadert over allerlei kwesties binnen deze school die direct met onze leerlingen te maken hebben. We zijn hierbij constant op zoek naar verbeterpunten voor onze school, natuurlijk altijd vanuit het belang van de leerlingen!

Als lid van de leerlingenraad houd je je bezig met de vernieuwing en verbetering van onze school en kan je je mening laten horen over wat jij belangrijk vindt. Zo kan je echt invloed hebben op dingen die volgens jou moeten veranderen. Lijkt het je leuk om mee te denken over het verbeteren van onze school en zou je zelf graag nog meer betrokken willen zijn? Neem dan gerust contact met ons op.

Heb je zelf vragen, klachten, op- of aanmerkingen? Laat het ons weten! Wij helpen je graag verder.

Je kunt contact met ons opnemen door:

• een briefje achter te laten in onze brievenbus (achterkant centrale loge)

• een van onze leden aan te spreken

De leerlingenraad van het schooljaar 2017 - 2018 bestaat uit de volgende leden:

Elsa Opheij   6VC   Voorzitter
 Jelte Lokerse   4VC  Vicevoorzitter