Op woensdag 8 november waren er weer leuke en leerzame theatervoorstellingen van het English Theatre Company in Theater de Garage. Dit is een jaarlijks terugkerend evenement voor de tweetalige klassen en masterclasses. Dit jaar werd het ook uitgebreid naar de reguliere klassen.
De English Theatre Company is een groep professionele acteurs die een toer langs middelbare scholen in Nederland maakt. De educatieve toneelstukken zijn interactief en laten de leerlingen actief meespelen in het toneelstuk. Een ware explosie van dans, muziek en drama geheel in het Engels, verzorgd door native speakers met vele jaren toneelervaring. Het toneelstuk dit jaar heette Rewind.
De eerste show was bestemd voor de brugklassen HT en VH. Deze leerlingen reageerden stuk voor stuk erg enthousiast op de voorstelling. De tweede show was bestemd voor de masterclasses en de derde show voor de tto-brugklassen. Al met al een groot succes voor alle leerlingen en wederom een grote pluim voor de indrukwekkende professionaliteit van de English Theatre Company. En natuurlijk voor onze leerlingen die zich fantastisch hebben opgesteld vandaag!

20171108 085222

20171108 091642