Op donderdag 8 november 2017 wordt de vierde landelijke Dag van de Franse taal gehouden. Ook bij het vak Frans op College Den Hulster staan leerlingen en docenten op die dag stil bij de betekenis van de Franse taal en cultuur. De Dag van de Franse taal is een initiatief van de Ronde Tafel Frans en heeft als doel de keuze voor het Frans als examenvak te bevorderen. Door op een leuke manier bezig te zijn met hedendaagse Franse cultuur, de rol van Frans in studie en beroep en de verbinding met andere vakken, ervaren de leerlingen: Le français, c’est sympa, pratique, partout et pour tous!

In het kader van de Dag van de Franse taal heeft klas 1BA van Den Hulster de kleding vandaag aangepast aan de kleuren van de Franse vlag.