uw mening telt

Niek Bastiaens studeert Small Business & Retail Management aan de HAN. Hij is oud-leerling van het OGVO en loopt momenteel stage bij Theater De Maaspoort in Venlo. In het kader van zijn stage is Niek bezig met een onderzoek. Het doel van dit onderzoek is om de binding tussen theater en scholieren/studenten te versterken. In dit geval dus de binding tussen leerlingen van College Den Hulster en de schouwburg. Scholieren en studenten uit Venlo kunnen namelijk voor een zeer aantrekkelijke, lage prijs naar alle niet uitverkochte voorstellingen en dat is natuurlijk voor jonge mensen een uitstekende buitenkans om goedkoop te genieten van muziek, dans of cabaret.

Het onderzoek gaat ook verder in op de relatie tussen theater en leerlingen en daarom is dit onderzoek uitermate geschikt voor het onderwijsprogramma van CKV. Op basis van de wensen van scholieren/studenten zal Niek straks voorstellingen of genres kunnen adviseren die eventueel opgenomen kunnen worden in het onderwijsprogramma CKV.

Niek Bastiaens vraagt jullie hulp bij dit onderzoek en vraagt aan alle leerlingen van College Den Hulster om onderstaande enquête in te vullen. Door veel leerlingen te laten meedoen aan dit onderzoek, is straks de uitkomst ook van groot belang voor de leerlingen. Hun keuzes en voorkeuren worden immers duidelijk zichtbaar gemaakt en daar kunnen ze straks wellicht van profiteren.

Hierbij het linkje van mijn enquête: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScqoLYmv0Y8AXj_vRlXEkisiHp2XIL6R3_gydJYEjkkThmOUA/viewform