Fashion is een hip item op College Den Hulster. Het educatieve materiaal dat door de eigen docenten is ontworpen laat de interessante en diverse kanten van Fashion zien zoals kunst, identiteit, duurzaamheid en economie. Vrijdag 27 oktober is de Fashion Class, met uitsluitend enthousiaste eerste- en tweedejaars leerlingen, begonnen aan de eerste lessen. De bovenbouwleerlingen starten, in verband met de toetsweek, een weekje later.

Den Hulster Fashion is een uitdagend keuzevak met interessante toekomstmogelijkheden op het gebied van ontwerpen, produceren en presenteren. De Fashion Class is een zeer actieve groep en er is gegarandeerd weinig tijd voor verveling. Alle lessen vinden plaats op vrijdagmiddagen van 14.30 t/m 16.00 uur. Zie hier de foto's van de eerste les.