Op 12 juli geplaatst en nog geen 24 uur later bijna 18.000 mensen op Facebook die het bericht hebben gelezen. Afgaand op de honderden persoonlijke reacties gaat het vertrek van de heer Jos Vonken van de sectie Frans velen niet in de koude kleren zitten. Vele leerlingen en oud-leerlingen zien met lede ogen aan dat meneer Vonken gaat genieten van een welverdiend pensioen. Het is Jos natuurlijk van harte gegund, maar zelden heeft het vertrek van een docent op CDH geleid tot zo'n massale steunbetuiging op Facebook. Meneer Vonken is "zelf niet zo van de sociale media", maar dit zal hem ongetwijfeld niet in de koude kleren gaan zitten. Vooral als hij ook nog kan lezen dat vele reacties afkomstig zijn van oud-leerlingen wiens kinderen (en zelfs kleinkinderen) nu op College Den Hulster zitten.
Dan heb je iets heel goed gedaan! En zo is het maar net! Au revoir, adieu monsieur Vonken!

vonken 18000

vonken 18000grafiek