Na alle enorme examensuccessen van de afgelopen weken, met een gemiddelde van 95% geslaagden, en na de vermelding dat maar liefst 100% was geslaagd voor het IB van het tvwo, is het nu ook tijd om te vermelden dat maar liefst negen examenleerlingen van College Den Hulster cum laude zijn geslaagd. Het gaat om zeven leerlingen van het vwo, een leerling van de havo en een van het vmbo. Deze leerlingen hebben dus een diploma gekregen met de vermelding van het judicium cum laude. Dit mag pas sinds 2016 op het diploma vermeld worden. Weer een topprestatie en wederom gepaste trots van alles en iedereen met een warm hart voor College Den Hulster. Proficiat aan alle cum laude geslaagden. Op naar de vakantie!

cumlaude