NU IS JE KANS!
Wil je eens een keer op de bühne staan van een echt professioneel poppodium?
Heb je stiekem wel eens gefantaseerd hoe het zou zijn om voor een enthousiast publiek muziek te maken?

Op 8 oktober 2017 is het mogelijk, want dan kunnen alle leerlingen van het OGVO meespelen met een echte band.

Zomaar een band?
Nou, zeg maar gerust een orkest, want we verwachten veel deelnemers. En niet op de eerste de beste locatie. Nee, je maakt deel uit van een grote en swingende band bij het Poppodium Grenswerk in Venlo.

Dan kan als bandlid, maar natuurlijk ook als solist. Welk instrument je ook bespeelt. Dan maakt helemaal niets uit! Iedereen is welkom.
Hoe dan ook, je gaat deel uitmaken van een festival waarbij leerlingen en medewerkers van het Valuas College, het Blariacum College en College Den Hulster en de twee orkesten: ‘Vitzkids’ en ‘Score Jazz Orchestra (SJO)’ de hoofdrol spelen.

Ter voorbereiding organiseert een aantal professionele docenten workshops voor deelnemende muzikanten waarin zij toewerken naar dit optreden. Kortom, het wordt ontzettend gaaf!
Nieuwsgierig? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  en geef door welk instrument je bespeelt en hoe lang. Je kunt ook een mailtje sturen voor meer informatie. Dat kan vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast.

Denk er maar eens goed over na!

band