gala logo

De examens zijn in volle gang. Nog even flink doorbijten en dan afwachten. Om het afwachten wat aangenamer te maken heeft College Den Hulster weer een fantastisch gala georganiseerd. De kaartverkoop is zeer voorspoedig verlopen maar toch heeft nog niet iedereen een toegangskaartje aangeschaft. Die mogelijkheid is er echter nog steeds. Neem contact met meneer Roberts, een van de organisators van het gala, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en bestel via de mail je kaarten. Het gala is op 9 juni in Scala aan de Steenstraat in Venlo

Speciaal aan het gala van College Den Hulster is dat zowel vmbo-, havo-, en vwo-leerlingen gezamenlijk het feest beleven en dus niet gescheiden feesten. Het gala kent een erg lange traditie en is in het verleden gehouden bij onder andere het Ald Weishoes, Theater de Avenue, Grand Cafe Baer de Woers, Maaspoort, Domani, Poppodium Grenswerk en dus nu bij Scala.

Bij het gala van College Den Hulster hoort ook een dress code: black tie. De heren dus in een zwarte smoking, de dames in het lang/cocktail. Natuurlijk wil iedereen zich aan deze dress code houden om zo een gezamenlijk stijlvol feestgevoel te onderstrepen. Iedereen is van harte welkom om buiten de feestzaal de leerlingen te verwelkomen en eventueel vast te leggen op film of foto. Dit is inmiddels ook een grote traditie geworden, vooral ook door de prachtig uitgedoste leerlingen, de schitterende en originele voertuigen en het enthousiasme van de honderden toeschouwers langs de route.

Kom dus allemaal naar het Gala en feest mee...