Concert Broederliefde exclusief voor leerlingen College Den Hulster

Het grote Radio 538 XXL-schoolfeest komt er aan. Op donderdagavond 1 juni zal Theater de Maaspoort hét theater zijn waar alle leerlingen van College Den Hulster kunnen meezingen, -dansen en feesten met de populaire rapgroep Broederliefde. De leerlingen van College Den Hulster hebben dit feest gewonnen met een landelijke actie gericht op veiligheid op de fiets. Op het feest draaien vóór en ná het optreden van Broederliefde de gehele avond ook bekende dj’s van Radio 538.

Het feest is dus bedoeld voor ALLE leerlingen van College Den Hulster. Van brugklasser tot eindexamenkandidaat en van alle afdelingen van de school. Dat vraagt om enkele duidelijke afspraken op het gebied van veiligheid en alcoholgebruik. Alleen met goede afspraken kan iedereen optimaal genieten van de weergaloze show in de grote zaal van het theater.

De afspraken op een rijtje:

• Inloop vanaf 20.00u. Muziek stopt om 0.15 uur.
  • Het feest is alcoholvrij. Voor iedereen! Geen uitzonderingen. Ook energydrinks zijn niet toegestaan. Wel alcoholvrije drankjes zoals Radler en cocktails die voorradig zijn in het assortiment van de Maaspoort. Een consumptie bedraagt 2,20 euro. Leerlingen mogen vanzelfsprekend geen eigen drank meenemen.
  • Leerlingen en medewerkers krijgen alleen toegang met een persoonlijk polsbandje.
  • De polsbandjes worden ruim van tevoren klassikaal verstrekt door de school. Leerlingen krijgen dan ook één consumptiemunt voor een gratis consumptie.
  • Introducees zijn niet toegestaan. Enkel en alleen leerlingen en personeel van College Den Hulster.
  • De toegangscontrole wordt verzorgd door sfeerkeepers, ondersteund door docenten en mentoren.
  • Gebruik van de garderobe bedraagt 1,00. Het is niet toegestaan om jassen te dragen tijdens het feest.
  • De Maaspoort voorziet in verkoop van snacks.
  • Leerlingen gebruiken fietsenstalling bij Maaskade en Grenswerk. Fietsen die vóór het theater worden geplaatst, worden verwijderd

'Fiets op. Modus aan.'
Het zal ongetwijfeld een waanzinnige uitbundige avond worden en dat heeft de school echt te dank aan de leerlingen. College Den Hulster heeft de hoofdprijs namelijk gewonnen in een landelijke actie die gericht is op veiligheid op de fiets. De actie 'Fiets op. Modus aan.' richt zich op het gebruik van smartphones op de fiets. Aandacht voor het telefoonscherm kan voor gevaarlijke situaties op de weg zorgen. Leerlingen konden punten voor hun school verzamelen door onderweg via een speciale app de fietsmodus aan te zetten en geen gebruik te maken van hun smartphone tijdens de rit. De scholieren van Den Hulster maakten de meeste veilige kilometers en kunnen dat op 1 juni dus gezamenlijk vieren tijdens het XXL-schoolfeest.

Voor meer informatie:
Afzender: PR College Den Hulster Jacques-Paul Joosten Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of 0646646777

broederliefde