Volgende maand, 28 juni, zal klas 2BD een bezoek brengen aan het Parlamentarium in Brussel. De leerlingen zullen in Brussel een unieke duik nemen in de Europese politiek in het grootste parlementaire bezoekerscentrum van Europa. Met behulp van een draagbare multimediagids dringen onze leerlingen door tot het hart van het Europees Parlement en krijgen ze uitleg over de geschiedenis van de Europese eenwording, het functioneren van het Europees Parlement en hoe de leden van het Parlement de uitdagingen van onze tijd aangaan. Het Parlamentarium is op dynamische en interactieve wijze opgezet en kan in elk van de 24 officiële talen van de Europese Unie worden bezocht. Daarmee is het de perfecte plaats voor bezoekers van alle leeftijden die de Europese politiek willen ontdekken. Dus ook voor de leerlingen van College Den Hulster.

parlementariumkopie