Voor veertien Da Vinci-leerlingen van College Den Hulster zal vrijdag 19 mei de boeken ingaan als de eerste les die ze krijgen van klassiek zanger en bariton Sef Thissen. Samen met pianist en componist Egbert Derix zal Thissen om 10.00 uur deze meerbegaafde c.q. hoogbegaafde leerlingen van het tweetalig vwo een les van circa twee uur aanbieden waarin in een muzikale sessie compositie, poëzie en de traditie van het Duitse lied centraal staan.

De leerlingen zijn hiervoor door Thissen uitgenodigd in zijn privé-woonkamer aan het Wilhelminapark alwaar een schitterende pianovleugel aanwezig is.

Later dit schooljaar zal Sef Thissen samen met pianiste Susanne Hardick ook een sessie verzorgen aan deze leerlingen over de hoogbegaafdheid van Wolfgang Amadeus Mozart. Deze datum wordt later bekendgemaakt. Een unieke kans voor onze leerlingen om kennis te maken met klassieke muziek in het algemeen en met het Duitse lied en Mozart in het bijzonder.

Sef Thissen1 sef thissen2