Niet minder dan 73 leerlingen van 1 tto (1bvh, 1ba en 1da) hebben een fantastische vierdaagse studiereis gehad naar de Zuid-Engelse kust. Het programma luidde als volgt:

- reis per bus en boot via Canterbury (met bezoek aan de Cathedral) naar Hastings, waar bij gastgezinnen werd gelogeerd
- bustrip naar Battle met een leerzaam bezoek aan de battleground van 1066, gevolgd door een voetbaltoernooi in Hastings. Daarna bezoek aan Smugglers' Adventure in de grotten van Hastings, afgesloten met een hunt door de straten
- Bustrip naar Brighton met bezoek aan de pier met grote kermis, rondleiding door het superluxe Royal Pavillion en een hunt door Brighton en de Lanes. Op de terugweg een stop bij de torenhoge cliffs met een fish and chipsfestijn
- terugreis via het dorp Rye met een light and soundshow over de geschiedenis van dit kustplaatsje. Met vanwege vertragende files een verrassing in McDonalds Geldrop.

De organisatie is zeer tevreden over het verloop van de reis. Het weer was fantastisch en de (drukke) leerlingen waren zeer aangenaam in de omgang. Iedereen kan en mag terugkijken op een heerlijke gevarieerde studiereis, waarbij heel veel Engels is gesproken en geleerd.

Klik op de foto om naar het foto-album te gaan.

vuurtoren