Vanaf vrijdag 7 april heeft onze oud-leerling Roy Westheim een 36-urige judo marathon gehouden voor het goede doel: Jeugdsportfonds Venlo. Daar heeft hij een fantastisch bedrag mee opgehaald namelijk 5167,15 euro. Het Jeugdsportfonds maakt het mogelijk voor iedereen met een financiële beperking om toch deel te kunnen nemen aan sportactiviteiten.

De marathon startte vrijdagochtend om 8:30 uur met acht lessen aan onze leerlingen. Met als toetje 's middags de lessen aan Da Vinci Sport en de sportklas. Roy heeft dit volgehouden tot zaterdagavond 20:30 uur zonder pauze en met medewerking van vele judoka's. Roy is zelf enthousiast trainer bij Stella Duce en is uiteraard erg trots op het eindresultaat. College Den Hulster is op zijn beurt weer trots op de oud-leerling. Roy, Proficiat.

Klik op onderstaande link om naar het nieuwsbericht op omroep Venlo te gaan.

Roy Westheim