Jullie hebben de volgende mail met bijlage in je magistermail. Check dit en vul de bijlage in.

groeten
R. Roberts

Beste examenleerlingen,

Vrijdag 9 juni is het Gala. Dit is een eenmalige gebeurtenis in je middelbare school carriere dus iets wat je niet wil missen. Indien je nog een kaartje wil kopen, kan dit nog tot en met dinsdag de 23e. Vrijdag de 19e kan dit in Lokaal E202 van 8.15 t/m 12.45. Op maandag de 22e van 9.55 t/m 12.45 en van 14.15 t/m 15.15. Dinsdag de 23e van 8.15 t/m 15.00 uur. Daarna kan het echt niet meer!

Op het gala krijg je een spetterdende avond, wat hapjes, korting op drinken en enkele drankjes gratis.

Voordat je bij Scala binnen bent, zal er natuurlijk eerst een autostoet door het Centrum zijn. Het opstellen hiervoor begint op de 9e om 17.30. Het rijden van de stoet begint om 18.30. Om op de goede plek te komen, moet je vanaf de koninginnensingel de Spoorstraat oprijden. Daar word je door medewerkers van Den Hulster naar de goede plek geleid.

Om te weten hoeveel vervoersmiddelen we hebben, heb ik ene documentje toegevoegd dat je moet invullen. In de eerste kolom schrijf je alle namen van de examenkandidaten die bij je in de auto zitten en in de tweede kolom het soort auto. Je kan NIET met trekker met oplegger komen, maar alleen een trekker kan wel. Ook als je met de fiets of te voet komt, wil ik dit graag weten. Graag 1 document per vervoersmiddel sturen.

Je kan dit document sturen tot en met zondagavond 28 mei om 17 uur naar emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Niet via magister mail sturen!

Heel veel succes nog met de examens en tot bij het gala!

groetjes